Зацепы

для скалолазных тренажеров

Оголошується набір в школу скелелазіння "Квіти Погулянки"!

 

Заняття проводяться за наступним графіком:


Доросла група (16-60 років) :

вівторок, четвер  з 18-00 до 20-00 на скелелазному тренажері Центру Творчості Дітей та Юнацтва "Погулянка" (вул.Вахнянина, 29),
а також вихідні дні - на скелелазному тренажері Центру Творчості Дітей та Юнацтва "Погулянка" (вул.Вахнянина, 29) або  на скеледромі "Бухта" (вул, Сяйво 12, територія керамічного заводу ... Читать дальше »

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 4399 | Добавил: tartaruga | Дата: 03.02.2015 | Комментарии (0)

   Ми сиділи на терасі затишного дерев’яного будиночку в чеському кемпінгу в Єсеніце. 1 вересня, неділя, вечір, дощ.

   В п’ятницю вечором ми (команда “Квіти Погулянки” - Паша Василенко, Наталка Василенко і Володя Кушнір) запхали в Ярчик («Тойота Яріс») чотири крешпеди і виїхали зі Львова. Переночували в Кракові у Богдана - четвертого учасника нашої мандрівки. Для поїздок у чотирьох, коли весь багажник зайнятий крешпедами, у нас є особлива технологія пакування Ярчика. Посередині заднього сидіння будується глуха стіна з рюкзаків, спальників та інших речей, так що задні пасажири один одного не бачать і не чують, але це дозволяє їм втиснутися між дверима і цією стіною і більш-менш комфортно сидіти. Принаймні вони не скаржаться . Можливо вони не скаржаться ще і тому, що в Ярчику з давніх-давен встановлені свої закони: існує водій і він - бог, передній пасажир – ... Читать дальше »

Просмотров: 1502 | Добавил: tartaruga | Дата: 05.11.2014 | Комментарии (0)

Коли приходить  пора  планувати нові подорожі ,  мимоволі  згадуєш приємні   моменти  попередніх.  У  травні  минулого року ми поїхали в Швейцарію болдиряти і  якось  зовсім несподівано  для нас здійснили  справжню  мандрівку по країні - побували в трьох кантонах : німецькому – Берн, французькому – Вале і  італійському  Тічіно, сходили на via ferrata, відвідали різні болдрінгові райони  і  знамениті   міста,   і навіть в один із днів відпочинку  зганяли  у Францію в  Шамоні, щоб випити кави, з’їсти круасанів, ну і заодно подивитись на  Монблан.

 

Бернські  Альпи

Виїхали  двома  машинами в п’ятницю в обід  і в суботу ввечері  ми вже встигли поселитись  і погуляти по   нічному Берну.

В  Берні нас зустрів давній друг Олег, я і Паша& ... Читать дальше »

Просмотров: 1371 | Добавил: tartaruga | Дата: 08.06.2014 | Комментарии (0)

Для служебного пользования и против массовости в лазании.

ЖЗЛ - Жадность, Злоба и Люта ненависть - основные и напрвляющие силы лазания.

Действующие лица и исполнители:

Как ни странно, история началась в Киеве.

Я приехал потренироваться на большой стенд в НАУ и зашел в гости к Александру Чуприне. У него дома был маленький домашний стендик в стандартной квартире.

Я принял сидячий старт, поднял голову вверх и замер.

"Елки зеленые!” - 7 перехватов, этого вполне достаточно, чтобы заниматься дома болдерингом. Быстрее домой! Ваять клон этого стендика!

Как это начиналось, ссылка на один из первый сайтов как не странно еще работает - http://www.oldrock.narod.ru/lvov.htm

Итак, было глобально 3 домашних стендика.

Очень много и очень организованно лазили на стенде у Паши и Наташи Вас ... Читать дальше »

Просмотров: 1701 | Добавил: tartaruga | Дата: 15.03.2014 | Комментарии (0)